Ochrana osobných údajov

Osobné údaje, ktoré mi poskytnete sú uchovávané v bezpečí. Získané osobné údaje sú spracovávané v súlade so zákonom č. 18/2018 Z. z. (ďalej o ňom budeme hovoriť ako o „zákone na ochranu osobných údajov“). Svoje osobné údaje na stránke vypĺňate vždy dobrovoľne, tým dávate súhlas s ich spracovaním v súlade so zákonom na ochranu osobných údajov.

Uchovávané údaje

Vaše osobné údaje poskytujete dobrovoľne pri odoslaní kontaktného formulára, poskytnutia referencie, za účelom objednania služby, konzultácie, alebo poradenstva.

Najčastejšie sú spracovávanými údajmi vaše meno, priezvisko, telefónne číslo a email, IP adresa. Všetky IP adresy sú anonymizované, nie sú spojené s vašimi osobnými údajmi. Nejedná sa tak o osobné údaje. IP adresa slúži výhradne na zaznamenávanie návštevnosti webu a informácií potrebných na základnú analytiku (čas strávený na webe, stránky, ktoré ste navštívili a podobne).

Ak chcete vedieť, ktoré konkrétne údaje uchováva web k vašej osobe, na požiadanie vám ich poskytnem. V prípade potreby na vašu žiadosť údaje aktualizujem.

Cookies

Cookies využíva web kvôli meraniu návštevnosti a preferovaných stránok, respektíve článkov ľudí ktorý web navštívili. Je pre mňa dôležité vedieť aké témy ľudí zaujímajú viac, ktoré menej. Dostávam tak impulz pre tvorbu kvalitného obsahu.

Cookies sa môžu používať i na zistenie, či už ste už web z vášho počítača niekedy navštívili.

V skratke ide o textové súbory, ktoré uloží váš internetový prehliadač na disk v počítači. Ak si neprajete cookies ukladať, môžete ich deaktivovať vo vašom internetovom prehliadači. Viac o cookies tu.

Ako používam získané údaje?

Informácie, ktoré spracovávam môžu byť použité na niektorú z nižšie uvedených činností:

  • Presonalizovanie obsahu– získané informácie mi pomáhajú zistiť aký obsah návštevníka zaujíma
  • Zlepšenie web stránky – na základe vašej spätnej väzby je web pravidelne aktualizovaný a vylepšený pre intuitívne ovládanie a relevantný obsah
  • Vylepšenie služieb – vďaka vašim referenciám a otázkam zlepšujem svoje služby a obsah webu, zároveň dávam ľuďom cenné rady
  • Kontaktovanie formou emailu– emailová adresa, ktorú ste zadali v kontaktnom formuláre môže byť použitá ako adresa na ktorú vám príde odpoveď na otázku položenú v kontaktnom formulári.

Berte prosím na vedomie, že pri poskytnutí referencie máte možnosť zvoliť si manuálne vypísanie údajov, alebo prihlásenie sa cez Facebook-ový profil. V prípade prihlásenia cez Facebook sa na webe bude vyskytovať názov vášho FB profilu, prípadne fotografia. Poskytnutie referencie i spôsob poskytnutia sú vašim slobodným rozhodnutím, ktorým zároveň dávate súhlas s uverejnením vašich údajov v recenziách na tejto stránke.

Odstránenie a zmena vašich údajov

Na email vám nezasielam žiadne newslettre, nie je potreba sa odhlasovať zo žiadneho odberu. Ak však nechcete aby sa váš email odoslaný z formulára vyskytoval v mojej emailovej schránke, napíšte mi na mail dagmar.ceskova@gmail.com a emailovú komunikáciu zmažem.

V prípade potreby na vašu žiadosť rovnako aktualizujem údaje v referencii, alebo ich úplne zmažem. O zmazanie a úpravu môžete požiadať kedykoľvek.

Možné zmeny

Ak sa rozhodnem zmeniť podmienky spracovania a ochrany osobných údajov, budú uverejnené priamo na tejto stránke.

Tieto podmienky sú platné od 20.5.2018

Nižšie uvedené údaje a správu súhlasov zabezpečuje Cookiebot (plugin).

TOPlist